Over mij

Met zowel een HRM- als een bedrijfskundige achtergrond weet ik hoe belangrijk het is om een goed evenwicht te vinden tussen de belangen van een organisatie en die van de individuele medewerkers. Ik ben toegewijd aan de organisaties waar ik voor werk en betrokken bij de mensen die er werken. Met empathie doorzie ik wat een ander nodig heeft.

Halverwege de jaren ’90 heb ik mijn HBO-opleiding Personeel & Arbeid afgerond, in 2005 heb ik mijn eerste coachingsopleiding gevolgd en in 2011 heb ik mijn Master Bedrijfskunde gehaald. De afgelopen vijf jaren ben ik werkzaam geweest als Directeur HRM. Begin 2018 heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen en mij te gaan focussen de onderwerpen waar mijn hart ligt: coaching en organisatie- en leiderschaps-ontwikkeling.

Mijn passie en kracht liggen in het bijdragen aan ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Graag inspireer ik mensen om het beste uit zichzelf te halen; hen inzicht te geven in hun kennen en kunnen, het optimaal benutten van hun talenten.

Belangrijke kernwaarden voor mij zijn Openheid; eerlijke en openhartige communicatie en dienstverlening, verbindende communicatie waardoor opbouw van een relatie. Passie; liefde voor het vak, oprechte betrokkenheid, trots op de organisatie waarvoor ik werk. Commitment; eigenaarschap en bereidheid om met toewijding mijn werk doen.

Plezier in mijn werk staat voor mij voorop en dat draag ik ook graag uit: doen wat je leuk vindt, leuk vinden wat je doet.

Mijn missie: ‘Creating a better place to be’

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: