Management Drives

MD

Door elkaars krachten te kennen, kun je samen groeien

De software van Management Drives (MD) meet en maakt inzichtelijk wat een persoon of een team motiveert. Management Drives biedt daarmee een gemeenschappelijke taal om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu. Management Drives kent een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een leiderschapsstijl of organisatiecultuur.

Management Drives theorie

Drijfveren zijn motivatoren die voorspellen hoe een team of persoon zijn kennis, vaardigheden en competenties inzet. De theorie van Management Drives is gestoeld op de studies van Clare W. Graves (1914 – 1986) en is al in een vroeg stadium geautomatiseerd. Graves baseerde zich op Jung en Maslow. De zes kleuren van Management Drives hebben elk een betekenis op organisatie- en teamniveau en op iemands persoonlijk leiderschap. Management Drives is uniek, omdat het een verbinding legt tussen:

  • Organisatieontwikkeling en cultuur
  • Teamontwikkeling
  • Individueel Leiderschap

Gecertificeerd trainer

Ik ben gecertificeerd trainer voor zowel de individuele – als de teamprofielen van Management Drives.

Hoe gaat het in zijn werk?

De drijfveren worden gemeten op basis van een vragenlijst. Het invullen neemt ca. 20 minuten in beslag.

Voorproefje

Waar ligt je kracht als leider en wat is je valkuil? Doe hier een voorproefje en in 2 minuten krijg je hier antwoord op.

Individuele terugkoppelingen vinden plaats in een persoonlijk gesprek van ca. een uur. De terugkoppeling kan ook plaatsvinden in teamverband. Afhankelijk van het gewenste programma – wat in gezamenlijk overleg wordt vastgesteld – kan dit plaatsvinden in een dagdeel of tijdens een dagprogramma.

Lees op de volgende pagina’s meer over de individuele – en de teamprofielen van Management Drives.

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: