Coaching

Ben je uit balans geraakt, wil je je verder ontwikkelen of ben je op zoek naar wat de volgende stap in je carrière moet zijn? Graag help ik jou om in een vertrouwde en veilige setting de regie (terug) te krijgen om je doelen behalen.

Succes is an icebergBij coaching staat groei en ontwikkeling centraal. Uitgaan van je kracht, inzicht krijgen in je valkuilen en daar een weg in vinden. Groei ontstaat door ontwikkeling van je competenties, (zelf)inzicht en het vermogen om jezelf te verbeteren. We gaan samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkelplan. Hierin komen jouw blokkades, behoeften, verlangens en leerdoelen aan bod.

Na deze stap kan het zijn dat je voldoende handvatten hebt om zelf aan de slag te gaan, of je hebt inzicht in wat een vervolgstap in jouw ontwikkeling kan zijn. Dit kunnen een aantal aansluitende coachingsgesprekken zijn, of bijvoorbeeld een training om je verder in je kracht te zetten. Na de coaching ben je vele inzichten rijker en heb je een concreet en doelgericht toekomstplan.

Kernwaarden

In mijn werk, maar specifiek ook bij het coachen staan mijn kernwaarden centraal; openheid, passie en commitment. Omdat ik dit zo’n belangrijk aspect vind, licht ik deze kernwaarden graag nader toe.

Openheid

Ik vind het belangrijk dat jij je als coachee veilig voelt. Hierbij is verbindende communicatie belangrijk, inzicht in wat je kunt verwachten en duidelijkheid over welk pad we met elkaar gaan bewandelen.

Passie

Mijn liefde voor het vak en oprechte betrokkenheid bij jou als coachee.

Commitment

Eigenaarschap; slaan we samen een pad in om te werken aan jouw ontwikkeling, pak ik daarin mijn verantwoordelijkheid. Dit betekent dat ik binnen mijn vermogen mijn uiterste best ga doen om jou te helpen jouw doelstellingen te bereiken. Het met toewijding en vanuit verantwoordelijkheid aannemen van de opdracht, en zorgen dat in dit geval jouw coachingstraject een succes wordt.

Wil je meer informatie, een gratis kennismakingsgesprek plannen of direct van start? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

 

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: